TO Trebinje na međunarodnom sajmu turizma u Beogradu | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

TO Trebinje na međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Izvor: Herceg TV | Foto: TO Trebinje | Datum:19.02.2018.

Turistička organizacija Grada Trebinja  učestvovaće na „40. Međunarodnom sajmu turizma IFT 2018.“ koji će se održati u  od 22.02. do 25.02.2018. godine u Beogradu.

Na sajmu će biti  predstavljena kompletna turistička ponuda Trebinja, nosioci turističke ponude, kao i privredni i poslovni subjekti koji se bave pružanjem usluga u turizmu.

 Specijalno uređeni promotivni štand biće postavljen u hali br. 4 Beogradskog sajma.

Planirano je i da se uz promotivni materijal turističkih subjekata, izlože prepoznatljivi i autentični hercegovački proizvodi - vino, med, smokve, ljekovito bilje, suveniri i različiti proizvodi kućne radinosti.

Očekuje se da će u okviru oovogodišnjeg sajma svoju ponudu predstaviti više od 1.200 domaćih i inostranih izlagača iz preko 56 različitih zemalja svijeta, a da će broj posjetilaca premašiti 75.000, prema čemu je ovaj sajam apsolutni lider regiona.

Iz TO pozivaju  građane Beograda, kolege, saradnike i poslovne partnere, ali i sve potencijalne posjetioce ovogodišnjeg sajma turizma da posjete promo štand Trebinja, gdje će biti u prilici upoznati se sa onim najboljim što Trebinje nudi.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: