Humanitarni turnir FPM: 70 ekipa igra za Džaju | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Humanitarni turnir FPM: 70 ekipa igra za Džaju

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Radio Trebinje | Datum:21.04.2017.

Fakultet za proizvodnju i menadžment u subotu, 22. aprila organizuje humanitarni sportski turnir za pomoć u liječenju našem sugrađaninu Danijelu Pudaru – Džaji.

Mirjana Jokanović, asistent na FPM za Radio Trebinje kaže da je planirano takmičenje u disciplinama mali fudbal, basket i odbojka u muškoj i ženskoj konkurenciji i u šahu, a na turnir se prijavilo 70 ekipa i 16 takmičara za šah.

„FPM Trebinje zajedno u saradnji sa Udruženjem studenata ovog fakulteta došao je na ideju da organizuje humanitarni turnir za našeg sugrađanina, kome je neophodan novac za nastavak liječenja. Ovim putem pozivamo sve naše sugrađane da dođu i pomognu ovom mladom momku i da se odazovu našoj akciji pod sloganom ‘Doniraj markicu jer naše malo nekome znači mnogo’ pokažu svoju humanost i doniraju novac“, istakla je Jokanović.

Ona je naglasila da kotizacije za turnir nema, već da će biti postavljena humanitarna kutija u kojoj će svi koji žele moći da daju svoj dobrovoljni prilog za nastavak Džajinog liječenja, ali mogu i uplatiti novac na žiro račun Udruženja studenata Fakulteta za proizvodnju i menadžment Trebinje.

Turnir će se održati na terenima u kompleksu Fakulteta za proizvodnju i menadžment Trebinje.

Otvaranje turnira je u 9:30 minuta.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: