Друштво

Хуманитарни турнир ФПМ: 70 екипа игра за Џају

Извор: Радио Требиње | Фото: Радио Требиње | Датум:21.04.2017.

Факултет за производњу и менаџмент у суботу, 22. априла организује хуманитарни спортски турнир за помоћ у лијечењу нашем суграђанину Данијелу Пудару – Џаји.

Мирјана Јокановић, асистент на ФПМ за Радио Требиње каже да је планирано такмичење у дисциплинама мали фудбал, баскет и одбојка у мушкој и женској конкуренцији и у шаху, а на турнир се пријавило 70 екипа и 16 такмичара за шах.

„ФПМ Требиње заједно у сарадњи са Удружењем студената овог факултета дошао је на идеју да организује хуманитарни турнир за нашег суграђанина, коме је неопходан новац за наставак лијечења. Овим путем позивамо све наше суграђане да дођу и помогну овом младом момку и да се одазову нашој акцији под слоганом ‘Донирај маркицу јер наше мало некоме значи много’ покажу своју хуманост и донирају новац“, истакла је Јокановић.

Она је нагласила да котизације за турнир нема, већ да ће бити постављена хуманитарна кутија у којој ће сви који желе моћи да дају свој добровољни прилог за наставак Џајиног лијечења, али могу и уплатити новац на жиро рачун Удружења студената Факултета за производњу и менаџмент Требиње.

Турнир ће се одржати на теренима у комплексу Факултета за производњу и менаџмент Требиње.

Отварање турнира је у 9:30 минута.

21.04.2017.
Категорија: Друштво

Најчитаније у овој категорији: