Regionalni Sajam zapošljavanja u Trebinju | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Regionalni Sajam zapošljavanja u Trebinju

Izvor: Herceg TV/JU ZZZRS | Datum:21.04.2017.

Na regionalnom Sajmu zapošljavanja, koji je danas održan u Domu mladih u Trebinju, učešće je uzelo oko 25 poslodavaca sa područja grada Trebinja, Herceg Novog i Kotora, a koji su ponudili oko 300 slobodnih radnih mjesta.

Direktor JU Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske Miroslav Vujičić otvorio je današnji Sajam u Trebinju te se zahvalio poslodavcima na podršci, učešću i iskazanim potrebama za zapošljavanjem radnika i pozdravio nezaposlena lica koja su posjetila Sajam i uključila se u aktivno traženje posla.

Otvarajući ovaj skup, Vujičić je istakao višestruke prednosti sajmova za zapošljavanje i poručio da otvaranje novih radnih mjesta predstavlja osnovni uslov za dalji napredak Republike Srpske.

"Danas imate priliku da se na najbolji način predstavite poslodavcima, a potom da znanjem, vještinom i kvalitetnim radom pokažete da je vaše zaposlenje obostrano korisna investicija" kazao je Vujičić.

Regionalni Sajam koji je organizovao Zavod za zapošljavanje Republike Srpske-Filijala Trebinje, posjetilo je oko 500 nezaposlenih lica kojim je pružena pomoć prilikom apliciranja na slobodna radna mjesta.

Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: