Друштво

Регионални Сајам запошљавања у Требињу

Извор: Херцег ТВ/ЈУ ЗЗЗРС | Датум:21.04.2017.

На регионалном Сајму запошљавања, који је данас одржан у Дому младих у Требињу, учешће је узело око 25 послодаваца са подручја града Требиња, Херцег Новог и Котора, а који су понудили око 300 слободних радних мјеста.

Директор ЈУ Завода за запошљавање Републике Српске Мирослав Вујичић отворио је данашњи Сајам у Требињу те се захвалио послодавцима на подршци, учешћу и исказаним потребама за запошљавањем радника и поздравио незапослена лица која су посјетила Сајам и укључила се у активно тражење посла.

Отварајући овај скуп, Вујичић је истакао вишеструке предности сајмова за запошљавање и поручио да отварање нових радних мјеста представља основни услов за даљи напредак Републике Српске.

"Данас имате прилику да се на најбољи начин представите послодавцима, а потом да знањем, вјештином и квалитетним радом покажете да је ваше запослење обострано корисна инвестиција" казао је Вујичић.

Регионални Сајам који је организовао Завод за запошљавање Републике Српске-Филијала Требиње, посјетило је око 500 незапослених лица којим је пружена помоћ приликом аплицирања на слободна радна мјеста.

21.04.2017.
Категорија: Друштво

Најчитаније у овој категорији: