Bajkersko vjenčanje sa preko 1.200 „svatova“ (FOTO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Bajkersko vjenčanje sa preko 1.200 „svatova“ (FOTO)

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Radio Trebinje | Datum:11.06.2017.

Srećni par iz Slovenije Darja Gubenšek i Iztok Štih svoju ljubav ozakonili su sinoć vjenčanjem na stejdžu bajkerskog kampa 18. Moto vikenda u Trebinju.

Drugo bajkersko vjenčanje najljepši je poklon trebinjskom moto skupu za njegovo punoljetstvo, na šta je uzvraćeno teško nadmašivom svatovskom svitom – od preko 1.200 bajkera regiona i Evrope, koliko je u Trebinju okupio ovogodišnji Moto vikend.

„Ne mogu ni da opišem koliko se fenomenalno osjećam niti da zamislim ljepše vjenčanje od ovoga na moto skupu i u ovako lijepom gradu“, kazala je Darja na svom „slovenačkom“ srpskom, nakon što je po starom“ običaju sa bajkerskih vjenčanja, umjesto bidermajera – prema neudatom dijelu ženske publike bacila pakovanje motornog ulja.

A za ovo bajkersko vjenčanje kriv je, šta bi drugo – jedan motocikl, koji je od Iztoka još prije godinu dana kupio Trebinjac Milan Miki Muratović.

Od tada smo veoma dobri drugovi. Kad me je pozvao na moto skup, ja mu u šali kažem – doći ću ako mogu tamo da se vjenčam. To je najprije bio samo štos. Ali je Miki rekao – sve je sređeno“, kaže Iztok, koji je svoje prijateljstvo sa Mikijem večeras krunisao i kumstvom.

On ističe da je njegova supruga, koja se tek privikava na bajkerski život, zbog ljubavi izdržala čitavih 700 kilometara vožnje na motoru do Trebinja, pa će ovaj dan, dodaje u šali, pamtiti prije svega – po ozbiljnim zdravstvenim tegobama.

„Zato će nazad ipak avionom“, kaže Iztok.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: