Друштво

"Град сунца" отвара врата до краја мјесеца

Извор: Срна | Фото: Срна | Датум:08.07.2017.

Туристички комплекс "Град сунца" код Требиња ускоро ће отворити врата за прве посјетиоце, којима ће бити на располагању атрактивни садржаји - базени, хотели, спа-центар, дино-парк и други модерни објекти.

Требиње: Град сунца - Фото: СРНА

У Компанији "Свислајон" Срни је потврђено да су остали да се уреде још неки детаљи и да ће Аква-парк бити отворен у другој половини овог мјесеца.

У Аква-парку, чија је површина 78.000 метара квадратних, биће смјештен луксузни брод "Галија" дужине 45 и ширине 12 метара са спа-центрима, рестораном и апартманима, шест базена, седам тобогана за дјецу и шест за одрасле, те три модерне дјечије играонице.

Цијена улазница још није утврђена, а према незваничним информацијама биће између 10 и 15 КМ по особи.

У комплексу "Града сунца" највећа атракција је дино-парк у којем је смјештено 15 реплика диносауруса у природној величини, као и сплеш сафари са 18 врста животиња - жаба, морских коњића, медвједића.

У наредним фазама, како је раније најављено, у комплексу "Града сунца" биће изграђена варош, а трећа фаза ће обухватити изградњу пратећих објеката – клинички центар и луксузно насеље, јединствене у региону.

08.07.2017.
Категорија: Друштво

Најчитаније у овој категорији: