U mjesnoj zajednici Zovi Do postavljena ulična rasvjeta | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

U mjesnoj zajednici Zovi Do postavljena ulična rasvjeta

Izvor: Radio Nevesinje | Foto: Radio Nevesinje | Datum:23.08.2017.

U mjesnoj zajednici Zovi Do prije nekoliko dana postavljena je ulična rasvjeta, što je još jedna u nizu vrijednih investicija sa kojom se može pohvaliti ovaj dio nevesinjske opštine.

U MJESNOJ ZAJEDNICI ZOVI DO POSTAVLJENA ULIČNA RASVJETA

Uz saobraćajnicu koja prolazi pored područne osnovne škole, objekta pošte i sportskog terena postavljeni su stubovi sa rasvjetom što je bio jedan od zahtjeva mještana. Nakon povećane frekvencije vozila na energetskom putu Zovi Do - Divin osvjetljavanje mjesnog središta doprinijeće povećanju bezbjednosti saobraćaja.

Predsjednik MZ Zovi Do Bojan Zečević zahvalnost za preporod ovog kraja duguje Vladi Republike Srpske i narodnom poslaniku Iliji Tamindžiji koji je obezbijedio sredstva za rasvjetu, ali i mnoge duge projekte.

− Za naredni period planiramo uređenje i opremanje sportskog terena, postavljanje ograde, rekonstrukciju dotrajalih objekata i još niz investicija − najavio je Zečević.

On je naglasio da  Zovi Do polako ulazi u red naprednih zajednica sa obezbijeđenim uslovima za opstanak stanovnika i razvoj sela.

ZD rasvjeta 3

Podsjećamo, od početka radova na projektu HE „Dabar“ ovaj kraj je dobio vodu, rasvjetu i optički kabl, a više kilometara puteva je asfaltirano. Pored toga, dosta ljudi je zaposleno na radovima koji se izvode u okviru projekta „Gornji horizonti“.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: