Tijana sa skupštinskog balkona: Pozdrav mojoj Bileći! | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Tijana sa skupštinskog balkona: Pozdrav mojoj Bileći!

Izvor: Blic | Datum:03.10.2017.

Odbojkašicama Srbije je nakon osvajanja Evropskog prvenstva priređen sjajan doček na čuvenom balkonu sa kojeg su, nebrojeno puta do sada, šampioni pozdravljali naciju, a MVP prvenstva Tijana Bošković se zahvalila Srbiji, Republici Srpskoj i njenoj rodnoj Bileći na podršci.

Sve odbojkašice prilikom izlaska na balkon bile su najavljene čitanjem kratke biografije, za Tijanu Bošković izgovorena su samo tri slova – MVP.

“Presrećne smo, divno je vidjeti sve vas koji ste došli da nas dočekate. Nadam se da će biti još ovakvih prilika. Zahvaljujem se Srbiji, Republici Srpskoj i mojoj Bileći. Doček je predivan, čast je biti na ovom balkonu”, rekla je najbolja srpska odbojkašica.

Zatim je došao red na ostale odbojkašice. Redom su pred navijače izlazile: Bojana Milenković, Teodora Pušić, Bjanka Buša, Mina Popović, Slađana Mirković, Ana Bjelica, Jelena Blagojević, Tijana Malešević, Jovana Stevanović, Bojana Živković, Stefana Veljković, Brankica Mihajlović i kapiten Milena Rašić.

Selektor Zoran Terzić imao je poruku za sve navijače.

“Ne znam da li ste svjesni koliko nam znači vaša podrška, vaša ljubav, svi treninzi i uspjesi su posvećeni vama. Jednu stvar nemojte da zaboravite. Bez obzira na rezultat, ove djevojke daju maksimum do poslednje kapi znoja. Imajte to na umu. Budite sigurni da vas neće razočarati. Ne znam da li je ovo najdraža medalja, ali utisci su specifični. Djevojke su uspjele da prevaziđu probleme na sjajan način, nismo dali gram šanse protivnicama. To je nezapamćeno, treba im odati priznanje. Ovakvi dočeci se pamte čitavog života. Sljedeće godine igramo u Japanu i napašćemo medalju”, rekao je Terzić.

Odbojkašice su horski sa publikom otpjevale himnu “Bože pravde”, a prije toga su svi mogli da vide kako su proslavile veliki uspjeh, igrajući kolo.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: