Hercegovački proizvodi na promociji gastro ponude RS na Jahorini | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Hercegovački proizvodi na promociji gastro ponude RS na Jahorini

Izvor: Srna | Datum:12.12.2017.

Turistička organizacija Trebinja i "Hercegovačka kuća", koja posluje u okviru Agrarnog fonda Grada Trebinja, učestvovaće u velikoj medijskoj promociji gastro ponude Republike Srpske, koja će biti održana od 15. do 17. decembara na Jahorini.

Iz Turističke organizacije Trebinje je saopšteno da će ova dva poslovna subjekta zajednički predstaviti turističku gastronomsku ponudu Hercegovine, kao nastavak izuzetno dobre međusobne poslovne saradnje.

Na manifestaciji "Veče Hercegovine", koja će biti održana 16. decembra u hotelu "Bistrica", biće prezentovani i degustirani autohtoni hercegovački proizvodi i specijaliteti - vino, sir, med, smokve, suvomesnati i drugi proizvodi.

Promociju gastro ponude pratiće više od 22 televizijske kuće, štampani i internet mediji, dok će reportaže sa dešavanja biti emitovane na 34 televizijske stanice u BiH, Srbiji i regionu.

Organizator manifestacije, koja će biti održana u hotelima "Termag" i "Bistrica", je Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srpske.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: