Poznato lice koje je opljačkalo mikrokreditnu organizaciju | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Poznato lice koje je opljačkalo mikrokreditnu organizaciju

Izvor: SRNA | Datum:20.04.2018.

Pripadnici Policijske uprave Trebinje u posljednjih nekoliko dana, brzom reakcijom rasvijetlili su tri krivična djela, dvije krađe i utaju, te identifikovali počinioce.

Iz ove Policijske uprave je saopšteno da su pripadnici Policijske stanice Gacko na licu mjesta zatekli lice čiji su inicijali A.V. /33/ iz tog grada koje je provalilo u jedan objekat.

“Zahvaljujući dojavi građana, policija se odmah nakon prijave uputila na lice mjesta gdje je u izvršenju krivičnog djela zatekla lica koje se tereti za tešku krađu”, navode iz policije.

Prema nezvaničnim saznanjima, provaljeno je u tamošnju kladionicu.

Nakon kompletiranja predmeta Policijska stanica Gacko će protiv A.V. Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostaviti izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Trebinjska policija rasvijetlila je i krađu u mikrokreditnoj organizaciji za penzionere, te Okružnom javnom tužilaštvu u ovom gradu dostavila izvještaj protiv sugrađanina M.K. za koga postoji osnova sumnje da je ukrao oko 5.000 KM.

Krađa je prijavljena u ponedjeljak, 16. aprila, a nakon izvršenog uviđaja, kao i uzimanja izjava od svih lica koja se mogu povezati sa događajem, sumnja se da je lice čiji su inicijali M.K. počinilo krivično djelo teška krađa.

Policija iz Trebinja rasvijetlila je i krivično djelo utaja koje je prijavljeno juče, te identifikovala lice čiji su inicijali M.Č. za koga se, nakon operativnih saznanja, sumnja da je od drugog lica ukrao mobilni telefon.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: