Milišić predat tužilaštvu, osumnjičen za tri krivična djela | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Milišić predat tužilaštvu, osumnjičen za tri krivična djela

Izvor: srna | Datum:05.06.2018.

Pripadnici Policijske uprave Trebinje predali su danas u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva u ovom gradu Miroslava Milišića /31/ iz Trebinja koji je prijetio da će bombom ubiti sebe i dvoje svoje djece.


Službenik za odnose sa javnošću Okružnog tužilaštva Srđan Vukanović potvrdio je Srni da je u toku saslušanje osumnjičenog, nakon čega će se postupajući tužilac izjasniti da li postoje zakonski razlozi za upućivanje prijedloga za određivanje mjere jednomjesečnog pritvora.

Načelnik Odjeljenja za opšti kriminalitet Policijske uprave Trebinje Đorđe Avdalović napomenuo je da Milišić osumnjičen za tri krivična djela - izazivanje opšte opasnosti, nedozvoljena proizvodnja i promet oružja i eksplozivnih materija, kao i nasilje u porodici i porodičnoj zajednici.

Milišića su juče pripadnici Policijske uprave Trebinje uhapsili nakon petočasovne drame u naselju Gorica, gdje je bombom prijetio da će ubiti sebe i dvoje maloljetne djece.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: