Državljanin Crne Gore izazvao nesreću pa napao policajce | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Državljanin Crne Gore izazvao nesreću pa napao policajce

Izvor: GLAS SRPSKE | Datum:09.07.2018.

Državljaninu Crne Gore Savu Bakoču (44) iz Podgorice, koji je izazvao pravu dramu u Trebinju nakon što je autom udario u ulični stub rasvjete te pobjegao i napao policijsku patrolu, stavljene su lisice na ruke, nakon čega je smješten u trebinjsku bolnicu, na Odjeljenje psihijatrije, saznaje “Glas Srpske”.

Sve se dešavalo u subotu od 11 do 11.30 časova, a prilikom hapšenja kod Bakoča je pronađena droga. Prema policijskom izvještaju, on je prvo oko 11 časova vozeći “reno megan” udario u ulični stub rasvjete na parkingu tržnog centra “Bingo” u Trebinju, te pobjegao. Policija je odmah nakon prijave o nezgodi krenula u potragu za njim i pronašla ga u Njegoševoj ulici.

- Čim su ga uočili, policajci Velibor Š. i Siniša S. su mu prišli u namjeri da ga privedu i ispitaju zbog saobraćajne nezgode koju je izazvao. Međutim, on ih je tada napao i lakše povrijedio. Nakon kraćeg opiranja i naguravanja, nasilnik je savladan - kazao je izvor blizak istrazi.

Dodao je da je osumnjičeni Bakoč imao određene povrede koje je zadobio u nesreći. Djelovao je izgubljeno i kao da je pod dejstvom nečega, zbog čega je prevezen u bolnicu.

S obzirom na njegovo stanje i činjenicu da su kod njega pronađeni heroin i marihuana, biće testiran na droge. Potrebno je utvrditi da li je za vrijeme počinjenja krivičnog djela bio pod uticajem droge - kazao je ovaj izvor.

U Policijskoj upravi Trebinje, navodeći inicijale, kazali su da Bakoča terete za napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti te da će biti prijavljen trebinjskom Okružnom tužilaštvu.

- Protiv S. B. biće podnesen i zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog proizvodnje i prometa opojnih droga jer su kod njega pronađena 1,2 grama heroina i 0,6 grama marihuane. Osumnjičeni je prvo izazvao saobraćajnu nesreću i pobjegao, a nakon toga je napao policajce koji su ga i kontrolisali zbog te nezgode - pojasnili su u policiji u Trebinju.

Potjera
Fočanska policija traga za četvoricom muškaraca koji su u Čajniču napali dva policajca u mjestu Popov Most na Tjentištu kod Foče. U policiji su kazali da se sve desilo u subotu oko 22 časa, kada je patrola zaustavila “golf” radi kontrole u kojem su bili M. S. (34) i I. S. (25). Ubrzo se iza “golfa” zaustavio kombi sa beogradskim tablicama. Iz njega su izašla četiri mladića koji su napali policajce, a zatim pobjegli. Kombi je kasnije pronađen napušten. Policajci su zadobili lakše povrede i smješteni su u bolnicu u Foči. Saznajemo da je policija identifikovala tri od četiri napadača, ali ih do zaključenja ovog teksta “Glasa Srpske” nije pronašla.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: