Nevesinjski student Marko Radović ubijen u Zemunu | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Nevesinjski student Marko Radović ubijen u Zemunu

Izvor: Agencije | Datum:09.07.2018.

Student Marko Radović (24) iz Nevesinja ubijen je juče u Zemunu, ispred stana u kome je živio.

U zajedničkom dvorištu koje je Radović dijelio sa još šest domaćinstava, danas se zatiču jezive scene. Krvavi tragovi kojih ima na vratima, ispred stana, na kapiji i ispod drveta, ukazuju na to da je nesrećni mladić, nakon što je izboden, pokušao da pobjegne.

Pošto je izašao iz stana u kom je živio, Radović je uspio da izađe iz dvorišta i pređe na drugu stranu ulice, ali je na tom mjestu pao i izdahnuo, o čemu takođe svjedoči velika količina krvi, piše BLIC.

Prema prvim informacijama, ubistvu su najverovatnije prethodile svađa i tuča u stanu, koje su okončane kobnim ubadanjem. Napadač je odmah nakon incidenta pobjegao, i policija intenzivno traga za njim.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su muškarca G.A. (34) iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da je sinoć u Zemunu ubio nevesinjskog studenta.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Dan poslije nesreće šokirane komšije nisu željele da komentarišu ovaj napad, ali su za Marka rekli da je bio dobar mladić, te ne znaju koji bi motiv ovog ubistva mogao biti.

- On je bio dobar mladić, živi i studira ovdje već četiri godine. Nije dovodio nikakvo sumnjivo društvo, a noćas nisam čuo nikakvu galamu - rekao je jedan od komšija.

Marko Radović je prije odlaska na studije u Beograd živio u selu Bratač sa ocem i bakom, a majka mu je umrla dok je bio beba.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: