Pucnjava na Palama: Policajac van dužnosti učestvovao u kafanskom obračunu | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Pucnjava na Palama: Policajac van dužnosti učestvovao u kafanskom obračunu

Izvor: Srna/Agencije | Foto: Ilustracija | Datum:27.03.2017.

U jednom ugostiteljskom objektu na Palama u naselju Koran sinoć iza ponoći došlo je do svađe, tuče, a potom i pucnjave u kojoj su povrijeđene dvije osobe.

Pale - Foto: ilustracija

Do pucnjave je došlo u Ulici serdar Janka Vukotića.

Dva povrijeđena lica, koja su rano jutros dovezena iz Doma zdravlja Pale u Bolnicu Istočno Sarajevo, nalaze se van životne opasnosti, rekao je portparol bolnice Dalibor Bošković.

Pacijent čiji su inicijali A.N. primljen jutros u 2.00 časa sa prostrelnom ranom desne nadlaktice, smješten je na odjeljenju hirurgije i nije u životnoj opasnosti.

Prema Boškovićevim riječima, pacijent čiji su inicijali L.M. imao je kontuzione povrede glave, hematom, te je i on prebačen na hirurgiju.

U pucnjavi učestvovao policajac

Kako pišu federalni mediji, prvo je došlo do svađe u ugostiteljskom objektu u naselju Koran. Nakon toga došlo je do tuče, pa pucnjave. Sve se odigralo iza ponoći.

Iz policije su potvrdili da je nekoliko lica nakon pucnjave privedeno.

“Jedan od povrijeđenih zadobio je povrede iz vatrenog oružja. Četiri osobe su uhapšene, a jedan od uhapšenih je policajac Policijske stanice Pale koji je bio u uniformi, ali nije bio na dužnosti“, izjavila je Danka Tešić portarol CJB Istočno Sarajevo.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: