CJB: Provala u kancelariju privrednog subjekta, u toku rasvijetljavanje teške krađe | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

CJB: Provala u kancelariju privrednog subjekta, u toku rasvijetljavanje teške krađe

Izvor: Herceg TV | Datum:31.03.2017.

Na području Centra javne bezbjednosti Trebinje, dana 30.03.2017. godine evidentirano je pet krivičnih djela i jedno narušavanje javnog reda i mira. Nije bilo evidentiranih saobraćajnih nezgoda.

Rezultat slika za teška krađa

Policijskoj stanici Trebinje prijavljeno je da je jedno fizički napalo drugo lice, te, kako mu je nakon napada uputilo riječi prijetnje po život. U toku je dokumentovanje krivičnih djela „Laka tjelesna povreda“ i „Ugrožavanje sigurnosti“.

Policijskoj stanici Trebinje prijavljeno je da je izvršena provala u kancelarije jednog privrednog subjekta u noći 29/30.03.2017. godine kojom prilikom je nepoznati počinilac otuđio, jednu frezu, agregat, dva motora za navodnjavanje, pumpu za vodu na električni pogon, tri drvena barik bureta zapremine po 225 litara. U toku je rasvijetljavanje krivičnog djela „Teška krađa“.

Policijskoj stanici Bileća su prijavljena dva odvojena događaja iskazivanja prijetnje licima kod kojih su te prijetnje izazvale osjećaj ugroženosti po svoj život i život svojih najmilijih. Oba događaja su kvalifikovana kao krivično djelo „Ugrožavanje sigurnosti“ čiji je rad na rasvijetljavanju i dokumentovanju u toku.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: