Trebinje: Izgrebanog dječaka majka iz vrtića dovela u Hitnu | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Trebinje: Izgrebanog dječaka majka iz vrtića dovela u Hitnu

Izvor: Nezavisne | Datum:27.05.2017.

Novi skandal izbio je juče u Javnoj ustanovi za odgoj djece "Naša radost" u Trebinju nakon što je majka dječaka iz Odjeljenja Gorica u Službu hitne medicinske pomoći dovela dijete sa ogrebotinama.

Novi skandal u trebinjskom vrtiću: Izgrebanog dječaka majka dovela u Hitnu

Ona je, navodno, optužila vaspitačicu da je nanijela povrede djetetu.

U Službi hitne medinske pomoći je potvrđeno da je majka dovela dječaka juče u 16 časova i da su kod dječaka evidentirane povrede u vidu oguljotina u predjelu vrata i to dvije oguljotine dužine tri do četiri centimetra.

U ovoj službi kažu da je majci sa djetetom preporučeno da se jave pedijatru u Dječji dispanzer, odakle nemamo povratanu informaciju jer ova zdravstvena ustanova danas ne radi.

U Policijskoj upravi Trebinje je saopšteno da nisu zaprimili nikakvu prijavu povodom ovoga događaja, ali će biti provjereni ovi navodi.

Direktor vrtića "Naša radost" Aleksandar Vukanović se nije javljao na naše telefonske pozive.

Ovo je drugi incident koji je zabilježen u posljednje vrijeme u ovoj vaspitno-obrazovnoj ustanovi, jer se prije desetak dana u Odjeljenju Police istoga vrtića desio incident u kome su se potukle bivša direktorica vrtića i servirka.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: