Uhapšeno jedno lice i oduzeto oružje | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Uhapšeno jedno lice i oduzeto oružje

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:30.08.2017.

Policijski službenici Odjeljenja za borbu protiv terorizma, ekstremizma i istrage ratnih zločina Policijske uprave Trebinje, Jedinice za podršku Trebinje, Policijske stanice Gacko i Uprave za borbu protiv terorizma i ekstremizma Banja Luka danas su izvršili pretres kuće i pomoćnih prostorija u mjestu Mjedenik, u Opštini Gacko, a koje koristi lice inicijala F.K.

"Prilikom pretresa je pronađeno i uz potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta oduzeto sljedeće: jedan lovački karabin sa optičkim nišanom i 21 metkom, jedan karabin bez optičkog nišana, jedna automatska puška sa tri okvira i 47 metaka, jedna polu-automatska puška, jedan bajonet i jedna kamera" - saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.

Protiv navedenog lica će Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju, nakon kompletiranja predmeta biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“, navodi se u saopštenju.

Izvršeni pretres je urađen u sklopu planskih aktivnosti koje policijski službenici Policijske uprave Trebinje preduzimaju s ciljem sprječavanja ilegalne trgovine oružjem i minskoeksplozivnim sredstvima.

Nezvanično, riječ je o Fikretu Karkelju.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: