U Gacku oduzeto 250 litara dizel goriva | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

U Gacku oduzeto 250 litara dizel goriva

Izvor: Herceg TV | Datum:16.09.2017.

Policijska stanica Gacko je juče, 15. septembra 2017. godine, u jutarnjim časovima lišila slobode lice inicijala V.K. iz Gacka, za koje su postojala operativna saznanja da je istog dana ispred pomoćnih objekata koje koristi u naselju Zečice, Opština Gacko, dotjerao više desetina litara pogonskog goriva otuđenog iz pogonskih mašina ZP RiTE Gacko.

Rezultat slika za POLICIJA

Od sudije za prethodni postupak Osnovnog suda u Trebinju dobijena je naredba za pretresanje navedenih objekata i vozila koja lice koristi, kojom prilikom su policijski službenici Policijske stancie Gacko, uz potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta oduzeli 10 plastičnih kanistera zapremina po 25 litara u kojima se nalazila tečnost koja svojim karakteristikama asocira na dizel gorivo, tri prazna metalna bureta zapremine po 200 litara, 11 praznih plastičnih kanistera zapremine po 25 litara i jedno prazno plastično bure zapremine 50 litara.

Policijska stanica Gacko će nakon kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostaviti izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Krađa“.

Ovo je treća evidentirana krađa gizel goriva, a do sada je ukupno oduzeto oko 380 litara.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: