Магазин - Хроника

Полицијска управа: Тјелесна повреда, саобраћајке, угрожавање сигурности

Извор: Херцег ТВ | Датум:24.10.2017.

На подручју Полицијске управе Требиње, дана 23.10.2017. године, евидентирана су два кривична дјела и двије саобраћајне незгоде. Није било евидентираних нарушавања јавног реда и мира.

Резултат слика за полиција

Полицијска станица Билећа је евидентирала лице иницијала С.С. као власника домаће животиње – бик, која је 22.10.2017. године учествовала у саобраћајној незгоди. Слиједи документовање кривичног дјела „Угрожавање јавног саобраћаја опасном радњом или средством“.

Полицијској станици Требиње пријављено је да је једно лице путем телефона пријетило другом лицу. У току је документовање кривичног дјела „Насиље у породици или породичној заједници“.

Полицијска станица Гацко је лишили слободе три страна држављанина за која је утврђено да су држављани Либије. Лица су у 13,00 часова предата Граничној полицији БиХ.

Полицијска станица Требиње је Окружном јавном тужилаштву у Требињу доставила извјештај о почињеном кривичном дјелу против лица иницијала В.А. због постојања основа сумње да је починило кривично дјело „Тјелесна повреда“.

24.10.2017.
Категорија: Хроника

Најчитаније у овој категорији: