PU Trebinje: Požar na automobilu, uviđaj u toku | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

PU Trebinje: Požar na automobilu, uviđaj u toku

Izvor: Herceg TV | Datum:08.11.2017.

Na području Policijske uprave Trebinje, dana 07.11.2017. godine, evidentirano je jedno krivično djelo i tri saobraćajne nezgode. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira.

Policijskoj stanici Bileća prijavljena je krađa pogonskog goriva iz teretnog vozila. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Krađa“.

Policijska stanica Bileća je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala T.S. počinilo krivično djelo „Ugrožavanje sigurnosti“.

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje su Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavili izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala M.B. počinilo krivično djelo „Prevara“.

Policijskoj stanici Trebinje 08.11.2017. godine prijavljeno je da je izbio požar na putničkom automobilu u ul. Kamenička, Grad Trebinje. Požar su likvidirali pripadnici vatrogasne jedinice Trebinje. Uviđaj na licu mjesta je u toku.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: