U akciji „Romeo“ uhapšena dva Trebinjca zbog prodaje droge | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

U akciji „Romeo“ uhapšena dva Trebinjca zbog prodaje droge

Izvor: Nezavisne novine | Datum:11.11.2017.

U akciji „Romeo“, koju je juče sproveo MUP RS, uhapšeno je šest lica, a od polovine oktobra, kada je akcija i počela, oduzeto je oko 600 grama kokaina, te 10,5 kilograma skanka, potvrđeno je „Nezavisnim“.

Rezultat slika za hapšenje

Da su prodavali drogu, osumnjičeni su V.J. (32), V.S. (20), K.D. (27), P.I. (58), Ž.D. (21) i M.M. (25). „Nezavisne“ nezvanično saznaju da su u pitanju Jovica Vico i Srđan Vico, obojica iz Trebinja, Dražen Kuzmanović iz Broda, Ilija Pudić iz Odžaka, Dejana Žarić iz Broda i Mladen Malinić iz Prnjavora.

Prema saznanjima „Nezavisnih“, lica uhapšena u akciji „Romeo“ osumnjičena su da su drogu prodavali u RS.

„Gram kokaina su, kako se sumnja, prodavali za 45 evra, a skank je koštao 1.600 evra za kilogram“, dodaje izvor „Nezavisnih“.

Akciju su, na području opština Derventa, Prnjavor i Odžak, realizovali pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS, u saradnji sa kolegama iz Policijske uprave Doboj.

„U toku je kriminalistička obrada lica, nakon čega će ona biti predata Okružnom javnom tužilaštvu Doboj“, rečeno je iz MUP-a RS.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: