Rasvijetljena krađa | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Rasvijetljena krađa

Izvor: Herceg TV | Datum:28.11.2017.

Policijskoj stanici Trebinje, juče, 27. novembra 2017. godine, u poslijepodnevnim časovima prijavljena je krađa iz jednog trgovačkog objekta.

Rezultat slika za policija

Operativnim radom na terenu policijski službenici su došli do saznanja da su mogući izvršioci iz Nikšića, iz Republike Crne Gore i da su se uputili prema graničnom prelazu Klobuk gdje su obaviješteni policijski službenici Jedinice granične policije Trebinje.

Policijski službenici Jedinice granične policije Trebinje su izvršili pregled vozila marke „Renault“, kojim je upravljalo lice inicijala R.Ć., dok se kao suvozač nalazilo lice inicijala U.S. S, obzirom da su navedenom vozilu uočeni predmeti otuđeni u krađi, obavještena je Policijska stanica Trebinje.

Policijski službenici Policijske stanice Trebinje lica su lišili slobode i uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biće predata u nadležnost tužilaštva.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: