Izložba 'Zemljom Hercegovom' večeras u Ljubinju | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Kultura

Izložba 'Zemljom Hercegovom' večeras u Ljubinju

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:17.02.2018.

Na svom putu kroz Hercegovinu, nakon Gacka, Bileće i Trebinja, izložba fotografija "Zemljom Hercegovom" biće predstavljena u Ljubinju, u Narodnoj biblioteci "Dr Ljubo Mihić" večeras u 19 časova.

Izložba fotografija ZEMLJOM HERCEGOVOM je nastala kao rezultat rada autora Alekse i Radomira Vučkovića, iz Gacka, uz snimanje dokumentarne televizijske emisije Herceg Televizije pod istim imenom.

Na izložbi će biti predstavljene fotografije iz Istočnog Mostara, Nevesinja, Gacka, Kalinovika, Foče, Bileće, Berkovića, Slipčića, Prebilovaca, Ljubinja, Trebinja, Plužina, Šavnika i Nikšića. Nakon Ljubinja, izložba fotografija će biti priređena i u svim ostalim hercegovačkim opštinama, kao i u hercegovačkoj dijaspori, a ostaće kao stalna postavka u Muzeju Hercegovine Trebinje.
Organizatori izložbe su SPKD Prosvjeta Gacko, Herceg Televizija, Narodna biblioteka "Dr Ljubo Mihić" i Muzej Hercegovine Trebinje.

Ulaz je slobodan.


Kategorija: Kultura

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: