Novo ostvarenje Trebinjke Marije Pikić (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Kultura

Novo ostvarenje Trebinjke Marije Pikić (VIDEO)

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:03.10.2017.

Trebinjku Mariju Pikić gledaćemo u dugo očekivanoj seriji "Meso" čiji scenario potpisuje Nikola Pejaković, a režiju Saša Hajduković. Serija će biti premijerno emitovana 28. oktobra u 21 čas na programu RTRS i RTS i ima ukupno devet epizoda, a u završnoj fazi je i istoimeni dugometražni film.

Glavni junaci filma i serije "Meso" su Mirko i Slavko – ljudi čija imena asociraju na prošla vremena, ali koji se na svoje načine bore sa nedaćama vremena u kojem žive.

Mirko je osrednji fudbaler na zalasku karijere, sa neizvjesnom budućnošću u sportu, koji se vraća u rodnu Banjaluku gdje zatiče dementnu majku, introvertnog brata i djevojku koja, daleko od svoje rodne kuće, vapi za pažnjom i ljubavlju, tražeći ih na pogrešne načine. On zatiče i još nešto – očevu roštiljnicu "Kod Rajka", od čije slave je ostala samo reputacija da su ćevapi tu "bolji od Mujinih", iako je i njena sudbina neizvjesna, kako zbog ekonomskih razloga, tako i zbog velikih planova koje za nju kuju podjednako veliki biznismeni. Jedan od njih je i Slavko, Mirkov drugar iz djetinjstva, koji se u životu svog nekadašnjeg prijatelja ponovo pojavljuje iznenada, i to baš tada, u trenutku kada mu je najpotrebniji.

U devet epizoda, njihove sudbine će biti u potpunosti isprepletene i uticati na životne priče mnogih osoba oko njih, dok Mirko i Slavko sami traže svoj put do rješenja životnih problema, ali i do odgovora koliko se ljudskih vrijednosti i dalje skriva u njima.

Glavnu ulogu tumači Igor Đorđević, a pored njega glume i Nikola Pejaković, Branko Janković, Vuk Kostić, Marija Pikić, Faketa Salihbegović Avdagić, Nikolina Jelisavac, Ljubiša Savanović, Tomislav Trifunović I Stojan Matavulj i mnogi drugi. Film je nastao u Bosonogoj produkciji, a producent je Brankica Janković.



Kategorija: Kultura

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: