Đokić u Trebinju: Očekujemo najmanje jednog poslanika iz Hercegovine | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Đokić u Trebinju: Očekujemo najmanje jednog poslanika iz Hercegovine

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Herceg TV | Datum:12.06.2018.

Najmanje što socijalisti mogu postići u Izbornoj jedinici 9 na Opštim izborima u oktobru  je – jedan direktan mandat u Narodnoj skupštini RS, smatra predsjednik Socijalističke partije RS Petar Đokić.

Ja sam potpuno uvjeren da mi već sada imamo te kapacitete i da to možemo ostvariti, a ako slijedom jedne takve mogućnosti idemo na širi prostor republike – onda je naš plan na ovim izborima da dođemo do 100.000 glasova, što takođe smatram realnim“, istakao je Đokić u Trebinju, gdje danas prisustvuje sjednici Gradskog odbora Socijalističke partije.

On je dodao da još nisu utvrđene liste kandidata po izbornim jedinicama, da će taj posao biti kompletiran do kraja juna, te da vjeruje da ovdašnji socijalisti imaju kvalitetan i već prepoznaljiv kadar kojima će građani ukazati povjerenje.

"Raduje me činjenica da je u posljednje tri godine došlo do intenzivnog razvoja i napretka u pogledu ukupne organizacije socijalista u Trebinju i Hercegovini – u Trebinju na poseban način nakon izvjesnog perioda stagnacije – a to prije svega govori u prilog činjenici da se ovdje okupila jedna nova struktura, kvalitetnih i kreativnih ljudi, onih koji žele da svojim djelom kroz našu partiju doprinesu razvoju i Trebinja i naše Republike“, rekao je Đokić.

Predsjednik Gradskog odbora Socijalističke partije Trebinje Rajko Ćapin kaže da su socijalisti u Hercegovini već od januara ozbiljno krenuli u izborne pripreme, da je dobar dio posla već urađen, te da će na tom planu u narednim danima dodatno podići „radnu temperaturu“ – sve sa ciljem postizanja što boljeg izbornog rezultata.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: