Centar osvojio Tinu | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Centar osvojio Tinu

Izvor: radio trebinje | Datum:23.06.2018.

Mladi fudbaleri ekipe „Centra“ minimalnom pobjedom rezultatom 1-0 osvojili su ovogodišnji Vidovdanski turnir u malom fudbalu.

U neizvjesnoj utakmici, ekipa Centra je do pobjede protiv Tine došla golom Đurđevića. Iako to rezultat i ne pokazuje, viđeno je pravo majstorstvo mladih fudbalera. Sitna kiša i klizav teren pomalo je pokvarila ugođaj ali ni to nije spriječilo veliki broj gledalaca da uživaju.

Najveće iznenađenje za mlade fudbalere, svi su bili 2007. godište ili mlađi, predstavljala je pojava reprezentativaca Srbije i BiH, Mijata Gaćinovića i Gojka Cimirota koji su uručili pehare za najbolje ekipe i pojedince.

„Nadam se da smo uspjeli, a osmjesi djece i njihov veliki broj večeras nam to potvrđuje, da podignemo turnir na veći nivo. Posebnu zahvalnost dugujemo Mijatu i Gojku koji su svojim dolaskom uveličali naš fudbalski praznik“, kaže Srđan Andrić, jedan od organizatora turnira.

Treće mjesto osvojila je ekipa Tini 2 koja je, takođe minimalnim rezultatom 1-0, pobijedila Gornje Police.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Mirko Vuković, najefikasniji je bio Miloš Đurđević, oba iz pobjedničke ekipe dok je „prvi“ golman turnira Savo Radanović iz ekipe Tini 2.

Organizatori turnira, a to je grupa zaljubljenika u fudbal, bivših i sadašnjih fudbalera, mještana Tine, rekoše nam da veliku zahvalnost duguju Gradu Trebinju, firmi AN inženjering Trebinje, Kafeu Tini, Frizerskom salonu „Paža“, mjenjačnici „Nebac“, J.U. „Trebinjesport“ i Diskontu „Grga“ koji su nesebično pomogli organizaciju turnira.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: