NEVESINJE: Avdalovića podržalo šest političkih subjekata | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

NEVESINJE: Avdalovića podržalo šest političkih subjekata

Izvor: Radio Nevesinje | Datum:15.08.2016.

Šest političkih subjekata podržalo je danas kandidaturu Milenka Avdalovića za načelnika opštine Nevesinje. Koalicioni sporazum su potpisali predstavnici opštinskih odbora SNSD-a, Socijalističke partije, DNS-a, Srpske napredne stranke, Ujedinjene Srpske i Nezavisne liste mladih.

Avdalović je rekao da očekuje na izborima pobijedi demokratskim sredstvima bez omalovažavanja drugih učesnika, naglašavajući da okupljena koalicija ima vizije i projekte za razvoj Nevesinja.

Smatra da ima  stručan tim mladih ljudi koji je sposoban da riješi vodosnabdijevanje i druge  goruće probleme u opštini. Poručio je da će koalicija okupljena oko SNSD-a zapošljavati ljude u prizvodni sektor, a „ne tamo gdje se sjedi na radnim mjestima“. Najavio je da će u prvoj godini svog eventualnog mandata na Gradskom trgu biti izgrađeno Spomen obilježje za borce iz Otadžbinskog rata.

Predsjednik Opštinskog odbora Socijalističke partije Ognjen Kuljić od zajedničkog kandidata očekuje da se maksimalno angažuje oko privlačenja investicija i otvaranju novih radnih mjesta, jer samo to, prema njegovim riječima, može zaustaviti odliv stanovništva iz ove ionako male opštine. 

Predsjednik Opštinskog odbora DNS-a Miljan Đerić kaže da je podrška zajedničkom kandidatu preslikana sa republičkog nivoa gdje su lideri SNSD-a, DNS-a i SP-a dogovorili saradnju.

I predstavnici SNS-a i Nezavisne liste mladih su podržali Avdalovića naglašavajući da on ima viziju za bolje Nevesinje.

 


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: