Saopštenje SNSD-a sa sastanka o referendumu | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Saopštenje SNSD-a sa sastanka o referendumu

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:22.09.2016.

Kandidat za gradonačelnika Trebinja, gospodin Luka Petrović, održao je sastanak sa trebinjskim političkim subjektima, a u vezi predstojećeg referenduma.

Displaying hotel2.jpg

Sastanku su prisustvovali predstavnici Saveza nezavisnih socijaldemokrata, Socijalistička partija, Demokratski narodni savez, Koalicija „Radikalno bolje“, Partija ujedinjenih penzionera, Ujedinjena Srpska, kao i predstavnici Narodnog demokratskog pokreta. Na diskusiji čiji je cilj bio postizanje jedinstva u narednim, istorijskim danima, za Republiku Srpsku izostali su članovi opozicionih stranaka, „Saveza za promjene“.

Predstavnici svih političkih partija koje su prisustvovale sastanku postigli su dogovor o jedinstvu i angažovanju svih aktivista i kandidata na davanju podrške referendumu. Takođe, pozvali su i sve članove i simpatizere ostalih političkih subjekata, koji nisu prisustvovali sastanku, da se odazovu referendumu i da svi zajedno pokažu da je Trebinje i dalje na braniku otadžbine, jer su izbori prolazni, a Republika Srpska trajna, navodi se u saopštenju SNSD-a.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: