SDS: Oni koji su stvarali Srpsku i referendumu će se odazvati – patriotski | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

SDS: Oni koji su stvarali Srpsku i referendumu će se odazvati – patriotski

Izvor: radio Trebinje | Foto: radio Trebinje | Datum:22.09.2016.

Srpska demokratska stranka danas nije prisustvovala sastanku u organizaciji Gradskog odbora SNSD Trebinje, na kojem je upućen poziv za političko jedinstvo u našem gradu povodom predstojećeg referenduma.

vido-begenisic

„Razlog našeg nedolaska jeste što Luka Petrović nema pravo da poziva na jedinstvo“, rekao je predsjednik Gradskog odbora i nosilac liste Srpske demokratske stranke Vidomir Begenišić, zapitavši se „u kom svojstvu je Petrović uputio poziv“.

„Mi iz SDS-a smatramo da Luka Petrović ima najmanje pravo da priča o jedinstvu i sabornosti. Najveće pravo ima Srpska demokratska stranka koja je od 1990. godine uvijek bila saborna stranka i koja je pozivala na jedinstvo naroda. U tom pozivu se pominje patriotizam, mi smo od 1990. godine patriote i do dana današnjeg i mi ćemo se shodno tome i ponašati na dan održavanja referenduma u RS“, naveo je Begenišić.

Begenišić je pozvao sve članove i simpatizere SDS-a u Trebinju da izađu na referendum i da glasaju patriotski kao što su to uvijek radili.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: