Borenović u Nevesinju: PDP želi da nametne znanje i kvalitet | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Borenović u Nevesinju: PDP želi da nametne znanje i kvalitet

Izvor: Radio Nevesinje | Foto: Radio Nevesinje | Datum:08.04.2017.

Predsjednik PDP-a Branislav Borenović rekao je sinoć u Nevesinju da  ova stranka želi da nametne takav politički ambijent u kojem će doći do izražaja programi, znanje, kvalitet i sve ono što će pomoći Republici Srpskoj da prevaziđe tešku ekonomsku situaciju, nezaposlenost, zaduživanje i odliv stanovništva.  Lider PDP-a je sa članovima Opštinskog odbora Nevesinje kojem je prisustvovao i narodni poslanik Perica Bundalo razmijenio mišljenja o političkim i ekonomskim izazovima sa kojima se suočava RS.

BORENOVIĆ U NEVESINJU: PDP ŽELI DA NAMETNE ZNANJE I KVALITET

Borenović je rekao da Hercegovina ima dva snažna potencijala – šumsko bogatstvo i hidroenergiju koji se, prema njegovoj ocjeni, ne koriste za dobro građana nego za stranačke svrhe. Komentarišući najavljeni projekat povezivanja Srbije i BiH autoputem, Borenović je naglasio da prije određivanja trase treba čuti mišljenje lokalnih zajednica i građana, ali da u svakom slučaju istočni dio RS treba imati prioritet kada je u pitanju putna infrastruktura. Iz PDP-a su potvrdili da su pokrenuli aktivnosti na ukrupnjavanju političke scene u RS i da su u toku pregovori sa pojedinim partijama.

PDP 2Odbornik PDP-a u Opštinskom parlamentu Siniša Kilibarda rekao je da su imali priliku da sa vrhom stranke razmijene važna pitanja i usaglase buduće djelovanje. Najavio je da će PDP na lokalnom nivou djelovati kao konstruktivna opozicija bez obzira što je opštinska vlast do sada ignorisala prijedloge i ideje koji su dolazili iz ove partije.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: