Zavjetnici RS ponudili nekoliko projekata za opštinu Nevesinje | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Zavjetnici RS ponudili nekoliko projekata za opštinu Nevesinje

Izvor: Radio Nevesinje | Foto: Radio Nevesinje | Datum:17.07.2017.

„Zavjetnici Republike Srpske“ spremni su da u Nevesinju sagrade dječiji i sportski teren i doniraju montažnu kuću za jednu porodicu iz boračkih kategorija. Imaju namjeru i da pokrenu neke projekte samozapošljavanja. Za ove ideje dobili su podršku načelnika opštine Milenka Avdalovića.

ZAVJETNICI RS PONUDILI NEKOLIKO PROJEKATA ZA OPŠTINU NEVESINJE

Potpredsjednik Pokreta „Zavjetnici Republuke Srpske“ Nemanja Stolica kaže da će po uzoru na slične projekte u Beogradu i Novom Sadu napraviti dječije igralište sa potrebnim mobilijarom, teren za odbojku i košarku i teretanu na otvorenom. Obaveza opštine bila bi da pripremi lokaciju i obezbijedi priključke.

Stolica je ponudio i montažnu kuću od 90 metara kvadratnih za jednu porodicu RVI, poginulog ili demobilisanog borca u stanju socijalne potrebe. I za ovaj projekat se od opštine očekuje da obezbijedi zemljište.

Zavjetnici Republike Srpske namjeravaju i da pokrenu projekte samozapošljavanja u koje bi bili uključeni njihovi članovi. Sredstva obezbjeđuju od donacija i projektnih aktivnosti.

„Zavjetnici Republike Srpske“ su patriotska organizacija koja se zalaže za očuvanje i njegovanje tradicionalnih vrijednosti srpskog naroda u BiH.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: