Vučić priredio svečani doček Erdoganu | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Region

Vučić priredio svečani doček Erdoganu

Izvor: Srna | Foto: Srna | Datum:10.10.2017.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić priredio je svečani doček za predsjednika Turske Redžepa Tajipa Erdogana ispred Palate Srbije, čime je Erdogan započeo zvanično dvodnevnu posjetu Srbiji.

Vučić - Erdogan - Foto: SRNA

Nakon intoniranja himni dvije zemlje i upoznavanja sa delegacijama, Vučić i Erdogan su se sastali na odvojenom sastanku, nakon kojeg će se održati i sastanak delegacija Srbije i Turske.

Prema programu, Vučić i Erdogan zajedno će se obratiti medijima u 13.00 časova, prije čega će uslijediti potpisivanje više sporazuma između Srbije i Turske.

Tokom današnjeg dana, predsjednici će učestvovati na poslovnom forumu Srbija - Turska, gdje će se obratiti učesnicima na zatvaranju.

Erdogan će u pratnji domaćina Vučića sutra otići u posjetu Novom Pazaru.

Predsjednik Turske stigao je sinoć u Beograd, a na aerodromu su ga dočekali predsjednik Vučić, premijer Srbije Ana Brnabić i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.


Kategorija: Region

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: