POTPISAN KOALICIONI SPORAZUM SNSD, DNS, SP - Dodik: Garantujem veliku pobjedu naše koalicije | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

POTPISAN KOALICIONI SPORAZUM SNSD, DNS, SP - Dodik: Garantujem veliku pobjedu naše koalicije

Izvor: RTRS | Datum:30.03.2018.

U Banjaluci je potpisan Sporazum o međusobnoj koalicionoj saradnji SNSD-a DNS-a i SP-a prema kojem su kandidature na predstojećim izborima za predsjednika Republike Srpske i za srpskog člana Predsjedništva BiH pripale SNSD-u. Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je da je ovo pobjednička kolicija, najavivši njenu veliku pobjedu na predstojećim izborima i obećavši stabilnu vlast i očuvanje Republike Srpske.

"Naša koalicija nikada nije bila dovedena u pitanje. Mogu garantovati političku pobjedu naše koalicije na predstojećim izborima", rekao je nakon potpisivanja Sporazuma predsjednik SNSD-a Milorad Dodik.

"Mi smo garant stabilnosti u Srpskoj, poštovaoci Ustava i u budućnosti ćemo se koncentrisati na ekonomiju i zapaošljavanje", izjavio je Marko Pavić, lider DNS-a.

Istakao je da je koalicija pokazala da ima snagu te da će u u narednom periodu odgovoriti na sve izazove.

Predsjednik SP-a, Petar Đokić, rekao je da će koalicija nastojati da ostvari dobre rezultate te da očekuje da će građani dati koalciji još veću podršku na izborima.

"Treba da još više napora uložimo u obezbjeđivanju napretka i novih radnih mjesta. Usaglasili smo se da budemo posvećeni tom cilju i u naredne četiri godine. Srpska nam treba stabilna i institicionalno snažna", zaključio je Đokić.


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: