Banjaluka: Budžet za narednu godinu 134.091.000 KM | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

Banjaluka: Budžet za narednu godinu 134.091.000 KM

Izvor: SRNA | Datum:23.12.2017.
Odbornici Skupštine grada Banjaluka usvojili su budžet grada za narednu godinu od 134.091.000 KM.

Rezultat slika za gradska uprava banja lukaBudžet za 2018. godinu, koji je usvojen sinoć, veći je za 2.241.000 KM u odnosu na predloženi budžetski okvir.

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić rekao je da se od ukupnog budžeta, 20 miliona KM odnosi na kapitalne investicije u gradu.

Prema njegovim riječima, najveća povećanja odnose se na saobraćaj i komunalne poslove, a povećana su i sredstva za poljoprivredu, sport, kulturu i turizam.

"Budžet omogućava dosta velikih, novih i dobrih projekata za grad u različitim oblastima i u idućoj godini biće realizovani brojni infrastrukturni i razvojni projekti", rekao je Radojičić.

Budžet je podržao 21 odbornik, pet je bilo suzdržano i tri su glasala protiv budžeta, objavljeno je na sajtu grada Banjaluka.

Odbornici su usvojili rebalans budžeta za 2017. godinu, kao i komunalne i programe iz oblasti saobraćaja za narednu godinu.


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: