KK Leotar slavio u Zvorniku | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

KK Leotar slavio u Zvorniku

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:19.03.2018.

Pobjedom nad ekipom Principa na vrućem parketu u Zvorniku košarkaši Leotara i matematički su osigurali prvu poziciju i prednost domaćeg parket pred doigravanje.


Puleni Dražen Šegrta prosto su pregazili domaću ekipu i na kraju slavili sa nevjerovatnih 20 poena razlike 85:65.

„Fenomenalno smo ušli u meč i praktično u prvom poluvremenu kada smo napravili višak od 18 poena riješili pitanje pobjednika. Pomalo sam se pribojavao ovog meča jer smo čitavu sedmicu trenirali samo sa pet igrača, a na samom meču nismo mogli računati na Vukovića i Radmilovića naš centarski tandem. Ipak, razigrali su se Marić i Lužajić koji su uz standarno odličnog Raičevića napravili prevagu. Takođe i svi igrači koji su ulazili u igru dali su svoj maksimum i pokazali pobjednički mentalitet koji nas inače krasi ove sezone“, rekao je nakon meča Dražen Šegrt, jedan od najzaslužnijih za ovosezonsko košarkaško čudo iz Trebinja.

Do kraja prvenstva ostala su još dva kola koja će odlučiti protivnika sa kojim će Leotar igrati u polufinalu Bratunac ili Student Igokea.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: