Trebinje domaćin srednjoškolskog finala Malih olimpijskih igara u odbojci | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Trebinje domaćin srednjoškolskog finala Malih olimpijskih igara u odbojci

Izvor: RADIO TREBINJE | Datum:14.04.2018.

Svečanim postrojavanjem ekipa učesnica, danas je u Trebinju počeo finalni turnir Malih olimpijskih igara RS za srednjoškolce u odbojci.

Viši stručni saradnik u Ministarstvu omladine porodice i sporta u Vladi RS Oliver Gačić naglasio je da je takmičenje Malih olimpijskih igara jedna od naznačajnijih aktivnosti ovog ministarstva.

U ime grada Trebinja okupljene je pozdravio Zoran Milošević, načelnik odjeljenja za društvene djelatnosti, a u ime organizatora – direktor Gimnazije „Jovan Dučić“ Mišo Pešić.

Svoje znanje i umijeće u naredna dva dana pokazaće 12 ekipa iz svih regija RS, a interesantno je da ekipa Srednjoškolskog centra „Svetozar Ćorović“ iz Ljubinja osam puta zaredom osvojila titulu najbolje ekipe RS.

Organizator takmičenja je Gimnazija „Jovan Dučić“ Trebinje uz tehničku podršku Udruženja pedagoga fizičke kulture Trebinje, Ženskog odbojkaškog kluba „Leotar“ i Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: