Poznati rukometni stručnjak Goran Kurteš novi trener 'Hercegovine' | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Poznati rukometni stručnjak Goran Kurteš novi trener 'Hercegovine'

Izvor: Radio Nevesinje | Foto: Radio Nevesinje | Datum:18.04.2018.

Poznati rukometni stručnjak Goran Kurteš do kraja sezone biće trener RK „Hercegovina“. Uprava nevesinjskog kluba angažovala je čovjeka sa bogatim igračkim i trenerskim iskustvom sa željom da unaprijedi rukometni sport u Nevesinju i omasovi školu rukometa.

Kurteš je bivši reprezentativac Srbije i Jugoslavije, a nakon završetka igračke karijere trenirao je Jugović, Vojvodinu i još neke klubove, a okušao se i u Rumuniji. Ranije je donirao opremu za RK „Hercegovina“, a sada je period bez angažmana odlučio da provede u Nevesinju i prenese bogatsko iskustvo na nevesinjske rukometne talente.

Juče se upoznao sa članovima uprave i igračima, a odradio je i prvi trening. Poručio je da traži disciplinu i redovnost na treninzima. Njegov prvi pomoćnik biće Milan Vujadinović koji se od početka drugog dijela sezone sa klupe predvodio nevesinjskog prvoligaša. Vujadinović će biti i koordinator za mlađe selekcije.

Prvu takmičarsku utakmicu pod vođstvom iskusnog stručnjaka Hercegovina će odigrati u narednu nedjelju (18 časova), kada će gost u Nevesinju biti ekipa Kotor Varoši.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: