Prijem za članove Džudo kluba 'Leotar' u Gradskoj upravi | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Prijem za članove Džudo kluba 'Leotar' u Gradskoj upravi

Izvor: Grad Trebinje | Foto: Grad Trebinje | Datum:20.04.2018.

Gradonačelnik Trebinja Luka Petrović upriličio je danas prijem članova Džudo kluba „Leotar“.

Gradonačelnik Petrović pozdravio je prisutne i zahvalio se na posjeti Gradskoj upravi, te im ovom prilikom čestitao na postignutim rezultatima i osvojenim medaljama.

„Drago nam je što imamo sportske kolektive koji u kontinuitetu postižu dobre rezultete, a jedan od njih svakako je i Džudo klub „Leotar“. Opredjeljenje Gradske uprave jeste da značajno podržava sve aktivnosti uspješnih sportista u našem gradu“, rekao je gradonačelnik Petrović.

Šef Stručnog štaba Džudo kluba „Leotar“ Miodrag Mrdić uručio je gradonačelniku Petroviću Plaketu za uspješnu saradnju i pomoć u razvoju džudoa i zahvalio se Gradu Trebinju na podršci u organizovanju 8. Memorijala „Miloš Mrdić“.

Na Prvenstvu Republike Srpske za juniore i starije pionire održanom u Prijedoru takmičari Džudo kluba “Leotar” osvojili su osam medalja i to dvije zlatne, dvije srebrne i četiri bronzane, dok su stariji pioniri proglašeni za treću najbolju ekipu na takmičenju.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: