NAJAVA: Fitnes dan u Trebinju | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

NAJAVA: Fitnes dan u Trebinju

Izvor: Herceg TV/TO Trebinje | Datum:12.06.2018.

Sportsko-turističko dešavanje "Fitnes dan" biće održano u nedjelju, 17.06.2018. godine na Trgu slobode sa početkom u 10 časova, kada će biti priređeno vježbanje na otvorenom i stručno predavanje, a sve to uz profesionalne isnstruktore fitnesa i predavače priznate stručnjake iz ove oblasti iz "Saveza za rekreaciju i fitnes Vojvodine" i "City fitness-a".

Građani Trebinja i turisti biće u prilici proći programe vježbanja: "Total body conditioning" (Lejla Šebić), "Basic training for life nd fight mix" (City fitness) i "Cardio burn" (Savez za rekreaciju i fitnes Vojvodine), a stručno predavanje na temu "Osnove ishrane, suplementacije i treninga za hipertrofiju" biće održano u konferencijskoj sali hotela "Central park" sa početkom 12:30 časova.

Cilj organizovanja ovog sportsko-turističkog dešavanja je promocija sporta, druženja mladih, zdravog načina života, ali i samog Trebinja kao destinacije pogodne za razvoj i unapređenje sportsko-rekreativnog turizma.

Organizatori "Fitnes dana" su JU Turistička organizacija Grada Trebinja i kompanija "PROTEINI.SI".


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: