Nevesinje: 'Građevinari' darovali Velež | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Nevesinje: 'Građevinari' darovali Velež

Izvor: Radio Nevesinje | Datum:14.06.2018.

Sportski direktor Fudbalskog kluba „Rad“ Zoran Čampara posjetio je juče FK „Velež“ i tom prilikom nevesinjskom klubu uručio sportsku opremu i rekvizite. Sa upravom je razgovarao o stanju u klubu i mogućnostima saradnje.

Čampara kaže da beogradski klub ovom donacijom želi da podrži pozitivnu sportsku priču u Nevesinju. Upoznat je sa naporima uprave da renoviranjem stadiona i klupskih prostorija obezbijede što bolje uslove za rad i treninge.

Čamparini roditelji su rođeni u Nevesinju, a njegova fudbalska karijera krenula je iz mostarskog Veleža. Kasnije je igrao u više inostranih klubova, a najdublji trag ostavio je u belgijskom Antverpenu.

Zahvaljujući se na posjeti i vrijednoj donaciji sporski direktor Veleža Tomislav Stajić izrazio je očekivanje da će i drugi zavičajci slijediti Čamparin gest. Stajić kaže da će saradnja biti nastavljena kroz međusobne posjete omladinskih selekcija dva kluba Beogradu i Nevesinju.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: