Gradonačelnik Vučurević primio zlatne kajakaše | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Gradonačelnik Vučurević primio zlatne kajakaše

Izvor: Radio Trebinje | Datum:16.08.2016.

Gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurević organizovao je danas prijem za mlade kajakaše Kajak  kluba „Trebišnjica“ Mata Ratkovića, Todora Milovića i Marka Popovića iz našeg grada, koji su osvojili zlatne medalje, na nedavno održanom međunarodnom takmičenju u Zvorniku, u konkurenciji kadeta i juniora.

Gradonačelnik Vučurević na današnjem prijemu pomenuo je i moguću izgradnju kajak  centra u Trebinju.

Ovi mladi ljudi, odlaze uskoro na državno prvenstvo, a od gradske uprave će u narednom periodu dobiti na poklon nove kanue i sportsku opremu. Za sada će to biti dva kanua, a ako bude bilo potrebe do kraja godine i više. Nagradićemo ih nakon državnog prvenstva sa još dodatnih sredstava, kako bi stvorili bolje uslove za rad ovih mladih ljudi. Zaslužili su da budu nagrađeni“, istakao je gradonačelnik Vučurević.

Trinaestogodišnji Mato Ratković koji se već tri godine profesionalno bavi kajakaštvom, kaže da je zbog zdravstvenih razloga počeo da trenira.

Imao sam astmu i aktivnim treniranjem sam se izliječio. Zavolio sam ovaj sport i sada imam dobre rezultate iza sebe. Uslovima za rad smo zadovoljni, klima je odlična, pogotovo zimi. Nadam se da ćemo na državnom prvenstvu, koje nas uskoro očekuje u Jajcu ostvariti dobre rezultate“, kaže mladi Ratković.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: