Gacko: Odbojkaši poraženi, odbojkašice u polufinalu plej-ofa | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Gacko: Odbojkaši poraženi, odbojkašice u polufinalu plej-ofa

Izvor: gacko-rs.info | Datum:28.03.2017.

Ženska odbojkaška ekipa „Gacko“ je na svom terenu u drugoj utakmici 1/4 finala bila bolja od ekipe „HE na Drini“ iz Višegrada. Utakmica je završena rezultatom 3:0, po setovima 25:7, 25:13 i 25:16.

Odbojkašice Gacka su se tako plasirale u polufinale plej-ofa gde se sastaju sa ekipom „BL Volej“ iz Banja Luke. Prva utakmica se igra u Banjaluci u petak, 31. marta, sa početkom u 20:15 časova. Direktan prenos utakmice biće na kanalu RTRS plus.

Muška odbojkaška ekipa „Gacko“ je poražena od ekipe „Domaljevac“ iz Domaljevca.

Pored vođstva 1:0 u pobjedama, ekipa „Domaljevac“ je u obje utakmice bila bolja od ekipe Gacka.Utakmice su završene rezultatom 3:0, a naši odbojkaši se nisu plasirali u polufinale plej-ofa.

„Ostaje žal što pored vođstva u seriji od 1:0 nismo uspjeli da prođemo u polufinale. Međutim, kao sto sam i ranije rekao ovo je izuzetno uspješna sezona za nas. Ostvarili smo plasman na petom mjestu na tabeli, a na početku prvenstva nam je jedini cilj bio opstanak u ligi. U završnici regularnog dijela i plej-ofu su priliku dobili mlađi igrači, što je takođe bitna stvar za njihovu afirmaciju jer će u narednoj sezoni oni biti nosioci igre. Sada nam predstoji svakodnevan rad sa mlađim selekcijama“, rekao je trener kluba, Milan Bošković.

Iz kluba pozivaju sve dječake koji žele da treniraju odbojku da je upis u klub svakim radnim danom u periodu 17:00-18:30 časova.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: