Nevesinje: Novi tim Hercegovine savladao Čapljinu | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Nevesinje: Novi tim Hercegovine savladao Čapljinu

Izvor: Radio Nevesinje | Foto: Radio Nevesinje | Datum:29.03.2017.

U prijateljskoj rukometnoj utakmici Hercegovina je sinoć u Nevesinju savladala Čapljinu rezultatom 29:26. Nevesinjci su pružili solidnu partiju protiv drugoplasirane ekipe u Prvoj ligi Federacije BiH – jug što  je lijep podstrek na početku priprema za novu sezonu. Domaći su bili u vođstvu veći dio utakmice, sem na početku drugog poluvremena kada su Čapljinci napravili seriju od četiri uzastopna gola. U redovima Hercegovine najefikasniji je bio Kovačević sa 10 golova. Čabrilo je postigao 7, Šarenac 5, a Ivanović 4 gola.

RUKOMET: NOVI TIM HERCEGOVINE SAVLADAO ČAPLJINU

Trener Savčić uigrava ekipu sastavljenu od rukometaša koji su ostali u klubu nakon istupanja iz Premijer lige BiH i igrača iz omladinskog pogona, sa ciljem da se postepeno stvori  ozbiljan tim za velike domete.

Još uvijek nije poznat detaljan plan priprema za novu sezonu u Prvoj ligi RS, ali je očito da uprava želi da organizuje više kontrolnih i turnirskih utakmica.

Sastav Hercegovine: Bulić, Mišeljić, Stević, Čabrilo, Manigoda, Šarenac, Buha, S. Kovačević, A. Kovačević, Vujadinović, Grahovac, Ivanović, Savić, Dabić, Čabrilo, Avdalović, Laketa.

Her Cap 4


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: