Članovi "Lets densa" ponosni i puni utisaka stigli iz Praga | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Članovi "Lets densa" ponosni i puni utisaka stigli iz Praga

Izvor: Radio Nevesinje | Foto: Radio Nevesinje | Datum:29.06.2017.

Plesni klub „Lets dens“ završio je učešće na Evopskom prvenstvu u sportskom plesu. Nevesinjski plesači i plesačice pojačani sa članovima Plesnog kluba „Heo“ iz Bileće iz Praga se vraćaju puni utisaka, lijepih druženja i nezaboravnih iskustava. Korektno su odradili takmičarske čirliding koreografije i od žirija dobili solidne ocjene.

ČLANOVI „LETS DENSA“ PONOSNI I PUNI UTISAKA STIGLI IZ PRAGA

U konkurenciji najboljih evropskih sportskih plesača, nevesinjski klub je u juniorskoj konkurenciji osvojio 17. mjesto. Na Prvenstvu Evrope učestvovalo je 4.000 takmičara iz 25 zemalja.

Trener Saša  Brenjo kaže da je ponosna na svoju ekipu koja je pokazala požrtvovanost i timski duh.

– Velika je čast učestvovati na ovom velikom takmičenju na koje dolaze samo najbolje ekipe iz nacionalnih saveza – istakla je Brenjo dodajući da su mladi sportski umjetnici iz Nevesinja po bodovima bili uz rame sa klubovima iz Rusije, Poljske, Danske, Češke. Brenjo se zahvalila institucijama, preduzećima i pojedincima koji su omogućili odlazak na Evropsko prvenstvo podsjećajući da su njihovi sponzori bili: opštine Nevesinje i Istočni Mostar, narodni poslanik Ilija Tamindžija, Bolnica Nevesinje, Nevesinjeputevi, Sindikalna organizacija RiTE Gacko, Hercegovina-auto, Kafe bar „Rio“, Svislajon Takovo, TR „Kilavci“, LB „Radan“, Restoran „Jezero“, Aleksić- komerc, Auto-salon "Šestovac", Restoran „Stari dom“, „Mini miks“, STR „Klara“, Dara Cvijetić i Nikola Nosović.

Lets Prag 2


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: