Helena Lakić vicešampion BiH | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Helena Lakić vicešampion BiH

Izvor: Herceg TV/KVS Leotar | Datum:10.07.2017.

Klub Vodenih Sportova „Leotar“ u periodu od 07.07. 2017 – 09.07. 2017 učestvovao je na Ljetnjem prvenstvu Bosne i Hercegovine u plivanju. Pojedinačno apsolutno Ljetno državno prvenstvo Bosne i Hercegovine u plivanju je održano na Gradskom Olimpiskom bazenu u Banja Luci. Na prvenstvu u Banja Luci učestvovalo je 314 plivača iz 20 klubova iz svih krajeva BiH.

KVS „Leotar“ na državnom prvenstvu predstavljali su Uroš Kundačina (2000), Jovan Vukoje (2005), Helena Lakić (2005) i Teodora Kraljević (2005).

Helena Lakić (2005) postala je vicešampion Bosne i Hercegovine u disciplini 50m leđno sa rezultatom 36,98.

Osim Helenine vicešampionske titule plivači KVS Leotar plasirali su se u četri A – (seniorska) finala i šest C – (kadetska) finala Bosne i Hercegovine u plivanju.

"Naši plivači su u potpunosti opravdali učešće na Ljetnjem državnom prvenstvu BiH, prije svega sa ostvarenim ličnim rekordima u svojim disciplinama, a onda i sa respektabilnim brojem finala, a kao šlag na tortu došla je Helenina vicešampionska titula na 50m leđno. Sa ovim prvenstvom, u ljetnom dijelu sezone, su završena takmičenja na državnom i republičkom nivo, a nas u nastavku sezone očekuju marljivi treninzi na bazenu „Banje“ i nadamo se odlazak na još jedno međunarodno takmičenje pred kraj juna mjeseca" – ističe trener KVS „Leotar“, Veljko Piljević.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: