Počela 61. Olimpijada: Na otvaranju pobjede Gorice, Gučine i Gornjih Hrupjela | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Počela 61. Olimpijada: Na otvaranju pobjede Gorice, Gučine i Gornjih Hrupjela

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Radio Trebinje | Datum:11.07.2017.

Utakmicama prvog kola grupe „A“ na Stadionu malih sportova „Aleksandar Masleša“ sinoć je počela 61. Olimpijada u malom fudbalu, u organizaciji JU „Trebinjesport“.

Na otvaranju tradicionalnog kvartovskog takmičenja u malom fudbalu uspješne su bile ekipe Gorice, Gučine i Gornjih Hrupjela.

Gorica je u prvom susretu ubjedljivo savladala Stare Bregove rezultatom 5:1, Gučina je pobijedila Bregove sa 4:0, dok su Gornja Hrupjela slavila protiv Mokrih dolova sa 3:1.

Danas su na programu utakmice prvog kola grupe „B“ u kojima se sastaju: u 19:30 Tini-stanica i Gorica „Ratković kompani“, od 20:20 Tini „XL“ i Centar, te od 21:10 Hrupjela i Donje Police.

„Igrati za kvart uvijek je značilo pitanje prestiža“, rekao je otvarajući ovogodišnju Olimpijadu načelnik Odjeljenja za društvene djelatnosti Grada Trebinja Zoran Milošević.

On je podsjetio da je Grad Trebinje pokrovitelj i ove Olimpijade „cijeneći ulogu sporta u razvoju svih aspekata života savremenog čovjeka“, ali i iz želje da podrži rijetko dragocjenu tradiciju, dugu više od šest decenija, po kojoj je Trebinje postalo i šire prepoznatljivo.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: