Trebinje domaćin finalnog takmičenja „City Games“ za BiH | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Trebinje domaćin finalnog takmičenja „City Games“ za BiH

Izvor: Radio Trebinje | Datum:20.07.2017.

Nakon završenog srbijanskog dijela ovogodišnje turneje i prije crnogorskog finala, „City Games“ dolazi u Trebinje u utorak, 25. jula na bazenu Banje u Trebinju, gdje će se održati veliko finale ovih popularnih ljetnih igara za BiH.

„Obilazimo regiju, družimo se s brojnim sportistima i rekreativcima, ali se i jako lijepo zabavljamo. Sa velikim zadovoljstvom dolazimo i u Trebinje i raduje nas što ćemo konačno saznati ko će predstavljati BiH u međunarodnom dijelu takmičenja,“ izjavio je autor projekta Miroslav Krzyk.

Uz dovoljno spretnosti i timskog rada, jedna od prijavljenih ekipa ponijeće titulu državnog prvaka i izboriće plasman na međunarodno polufinale krajem avgusta u Beogradu.

„City Games“ karavan tokom ljetnih mjeseci obilazi Hrvatsku, BiH, Srbiju, Crnu Goru i Sloveniju, a u međunarodnim polufinalima u Beogradu, projektu se pridružuju i ekipe iz Italije, Njemačke, Poljske, Mađarske, Luksemburga, Češke i Holandije.

Više informacija potražite na službenoj stranici www.city-games.com.

Takmičenje u Trebinju organizuju Udruženje „Napredna Hercegovina“ i Grad Trebinje u saradnji sa agencijom Adria events.

Početak je u 19:30 časova, a ulaz je besplatan.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: