Спорт - Херцеговина

Невесињски рукометаши: Амбициозно у нову сезону

Извор: Радио Невесиње | Фото: Радио Невесиње | Датум:04.08.2017.

Управа и играчи Рукометног клуба „Херцеговина“ синоћ су одржали заједнички састанак пред почетак припрема за нову сезону у Првој лиги Републике Српске. Жеља им је да клуб врате на стазе успјеха и тако приуште задовољство љубитељима овог спорта у Невесињу.

НЕВЕСИЊСКИ РУКОМЕТАШИ КРЕЋУ СА ПРИПРЕМАМА ЗА НОВУ СЕЗОНУ

Тренер Савчић на располагању има преко 20 играча који ће конкурисати за први тим. Међу њима је и пет играча из Школе рукомета.  Изражено је и задовољство повратком Јова Будовића и Дарка Драговића чије ће искуство много значити невесињској екипи.

Предсједник клуба Миле Уљаревић поручио је играчима да се фокусирају на припреме, а да ће се управа потрудити да им обезбиједи опрему и што боље услове за рад и такмичарске утакмице. Он је нагласио да је клуб прошао тежак период у којем је морао напустити Премијер лигу да би вратио дугове и консолидовао екипу.

– Покренули смо Школу рукомета, регрутовали нове играче и уз помоћ спонзора и пријатеља набавили опрему – подсјетио је Уљаревић. Нагласио је да је циљ клуба да у Првој лиги РС оствари што бољи пласман и да у свакој утакмици иде на побједу. Похвалио је рад тренера и залагање играча на контролним и турнирским утакмицама.

rukomet pr 2

Тренер Миланко  Савчић најавио је да већ сутра крећу припреме у два дневна термина. Младим играчима је поручио да вриједно тренирају и буду стрпљиви. Каже да ће у новој сезони Херцеговина јуришати на прво мјесто. Очекује од играча и управе да функционишу као једна породица.

Из РК „Херцеговина“ са поносом подсјећају да ће чак четири бивша играча невесињског клуба Пекић, Драганић и браћа Ивановић у наредној сезони играти за премијерлигашке клубове.

04.08.2017.
Категорија: Херцеговина

Најчитаније у овој категорији: