Spektakl u Trebinju: Dolaze Džajić, Savić, Šestić, Đurovski… | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Spektakl u Trebinju: Dolaze Džajić, Savić, Šestić, Đurovski…

Izvor: Radio Trebinje | Datum:16.09.2017.

U prijateljskoj fudbalskoj utakmici, koja je najavljena za ponedjeljak na stadionu Police sastaće se veterani beogradske Crvene zvezde i trebinjskog Leotara.

Kako je za Radio Trebinje potvrdio Simeon Dučić, predsjednik Sportskog društva „Leotar“, na utakmicu, koja će izazvati veliko interesovanje svih ljubitelja fudbala iz Trebinja, ali i susjednih gradova, očekuje se dolazak velikana – Dragana Džajića, Stanislava Karasija, Dušana Savića, Jovana Aćimovića – Kuleta, Miloša Šestića, Borovnice, Đurovskog, Ćirića i Koromana.

Prema njegovim riječima, dogovor o gostovanju veterana Zvezde postignut još prije dva mjeseca, kada su izrazili želju da dođu u Trebinje i odigraju prijateljsku utakmicu sa veteranima Leotara.

„Učinićemo sve da ih dočekamo kako dolikuje, a za njih je predviđen i obilazak grada. Sa veteranima iz Beograda doći će i TV ekipa SOS kanala“, rekao je Dučić.

U ekipi veterana Leotara nastupiće Zrilić, Baraković, braća Ramić, Spaić, Mišeljić i drugi.

Utakmica se igra u 16 časova, a ulaz je slobodan.

Organizaciju je pomogao Grad Trebinje.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: