Спорт - Херцеговина

Млади играчи из Херцеговине интересантни београдским клубовима

Извор: Срна | Датум:20.10.2017.

Београдски престижни фудбалски клубови све су више заинтересовани за младе играче из Херцеговине који на утакмицама привлаче пажњу добром игром и талентом.

Један од младих играча за којег је заинтересован Фудбалски клуб /ФK/ “Партизан” је деветогодишњи голман Алекса Денда из Билеће, играч “Херцеговца” и Школе фудбала “ЛеоСтарс” из Требиња.

Овај талентовани дјечак остварио је запажен наступ на овогодишњем турниру “Фудбалске звјездице” у Требињу, гдје га је примијетио “Партизанов” тренер који је изразио жељу да га види у Београду на тренинзима и утакмицама са вршњацима из овог фудбалског клуба.

trebinje sport

Посредством “Партизановог” скаута и тренера Школе фудбала “ЛеоСтарс” Игора Јоксимовића, Алекса је прошлог викенда боравио у Београду и наступао за “Партизан”, те оставио веома добар утисак на двије утакмице и два тренинга.

“Даљи развој младог голмана из Херцеговине биће будно праћен. Повремено ће бити позиван на утакмице ФK `Партизан`, а добио је и програм рада у наредном периоду, да би се што боље припремио за изазове које захтијева овако велики клуб”, каже Јоксимовић.

20.10.2017.
Категорија: Херцеговина

Најчитаније у овој категорији: