Mladi rukometaši odlični u Podgorici | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Mladi rukometaši odlični u Podgorici

Izvor: Herceg TV | Datum:31.10.2017.

Mladi trebinjski rukometaši u okviru Reginalne lige nastupili su u Podgorici gdje su u dva susreta zabilježili dvije pobjede, protiv Akademije Đukanović 34:18 (16:12), dok su vršnjake iz RK „Zabjelo“ savladali rezultatom 27:18 (11:15).

Ovo je prvi nastup mlađih kategorija od ujedinjenja dva rukometna kluba i prema riječima trenera Velibora Žarkovića, Igora Ćurića i Nebojše Barzuta trebinjski rukomet ima kvalitetnu perspektivu.

„Ovo je prvi nastup momaka koji su do juče bili u dva različita kluba i moram priznati sa sam oduševljen onim što su prikazali na parketu. Pokazali su se kao sjajan tim, vrlo brzo su se ‘skapirali’ i nadigrali svoje protivnike. Ne bih želio govoriti o pojedincima jer ovo je pobjeda tima i zaista su svi dali svoj maksimum kako bi došli do pobjede“, rekao nam je nakon meča Velibor Žarković jedan od trenera mlađih kategorija.

Turnir u Podgorici pratio je i šef stručnog štaba Leotara Milan Simonović.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: